Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Massage

Massage is een onderdeel van Emotioneel lichaamswerk. Het is een passieve en zachte manier om in contact te komen met alles wat je voelt en wat er in je leeft.

De massage is holistisch, d.w.z. dat lichaam en geest als één worden gezien. Wat je voelt en wat er gebeurt in je lichaam heeft zijn weerslag op je denken en bewustzijn. Andersom reageert je lichaam op wat je denkt en meemaakt. 

 
 

Onspannend en helend

Tijdens de massage krijgt je gehele lichaam aandacht, waardoor je alles weer kan gaan voelen en je weer een gevoel van heel en compleet zijn kan ervaren. Daarnaast kan het zijn dat er gebieden in je lichaam worden aangeraakt, waar spanningen en gevoelens opgeslagen liggen van dingen die je meegemaakt hebt. Deze gebieden worden op een zachte manier uitgenodigd om wat er vast zit weer los te mogen laten. Door de massage wordt ook de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd

Kosten massage van 1 uur: 55,00 euro, Een ander tijdsbestek is mogelijk op aanvraag. 

Reacties

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren