Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Emotioneel Lichaamswerk

Lichaamswerk (ELW) is een doeltreffende methode voor persoonlijke ontwikkeling, waarmee vele jaren ervaring is opgedaan.

De trainingen worden gegeven in Nederland en België.
ELW richt zich op de mogelijkheden van mensen. We gebruiken het lichaam als ingang, omdat zich hierin het leven afspeelt. 

 
 

Dichter bij je levensstroom

Belevingen als boosheid, verdriet en plezier, maar ook verliefd worden en intuïtie, rust en ontspanning vinden in het lichaam plaats en zijn alleen daarin te voelen.

Vaak durf je emoties en gevoelens niet meer totaal te ervaren en te uiten, blijf je bezig met nadenken over, waardoor je jouw levensstroom tegenhoudt. Emotioneel lichaamswerk brengt je dichter bij jezelf.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren