Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Tilly

Na het afronden van mijn vierjarige opleiding emotioneel lichaamswerk ben ik in 2002 gestart als therapeut en trainer. Ik geef trainingen, individuele sessies, en massages, en af en toe geef ik bijscholingen emotioneel lichaamswerk bij de Nem.

Door ELW toe te passen in mijn dagelijks leven, heb ik ervaren dat ik zelf de sleutel ben tot het ervaren van rust, vrede en ontspanning in mezelf.

Mijn grootste drijfveer in mijn werk is mensen te begeleiden om meer in contact met hun gevoel te komen, en deze toe te laten. Wanneer je leeft met je gevoel kun je meer vanuit liefde, rust en innerlijke wijsheid leven. Je kunt meer vrijheid ervaren.

Kenmerken van mijn manier van werken zijn dan ook dat veiligheid, en het erkennen en respecteren van de ander steeds de basisvoorwaarden zijn.

 

 
 

I

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren