Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ademsessie

Voorafgaand aan een Ademsessie neem ik eerst een  korte intake af en hebben we een gesprek, Dan ga je liggen op een matras en begin je meer ademen dan je normaal gewend bent.Dit alles begeleid ik stap voor stap. Je lichaam krjgt op deze manier veel meer zuurstof (energie) binnen dan dat je normaal gewend bent. Op deze manier worden er van binnen uit op een zachte manier blokkades aangeraakt en opgeruimd, zodat alles in je lichaam weer meer kan stromen en je je vrijer voelt.

 
 

Na het ademen is er tijd om na te voelen, uit te liggen, en bespreken we daarna je ervaringen zodat je goed naar huis toe kunt gaan. de sessie duurt alles bij elkaar ongeveer 1 1/2 uur

Kosten: 70,-

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren