Systemisch werk familie-opstellingendag

Systemisch Werk Familie-Opstellingsdag

De Familie-Opstellingsdag is een transformerende workshop gericht op het ontrafelen van familiedynamieken en persoonlijke patronen door middel van systemische opstellingen. Deze ervaringsgerichte dag biedt inzichten in de verborgen verbanden en invloeden binnen familiesystemen.

 

Inleiding en Persoonlijke Inbreng De dag begint met een korte uitleg over systemisch werk, waarna deelnemers hun eigen thema's of vragen kunnen inbrengen. Deze worden verkend via familie-opstellingen, een methode die licht werpt op onderliggende familiedynamieken en onbewuste patronen.

 

Interactieve Opstellingen Deelnemers ervaren de dynamiek van hun familiegeschiedenis door actief deel te nemen aan de opstellingen, zowel als vraagsteller als representant. Dit proces biedt unieke persoonlijke inzichten en bevordert empathie voor anderen.

Veilige en Respectvolle Setting De workshop wordt geleid door een ervaren begeleider in een veilige en respectvolle omgeving, waarbij persoonlijke grenzen en vertrouwelijkheid voorop staan.

 

Reflectie en Integratie Er is ruimte voor reflectie en bespreking, wat helpt bij het integreren van de ervaringen en het toepassen van de inzichten in het dagelijks leven.

Open Toegankelijkheid Deze dag is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van familierelaties en persoonlijke groei, ongeacht voorkennis van systemisch werk.

 

De Familie-Opstellingsdag biedt diepgaande inzichten in familierelaties en eigen gedragspatronen, essentieel voor persoonlijke ontwikkeling en het helen van familiedynamieken.

Ademsessie


Blokkades op een zachte manier loslaten d.m.v. ademen

 ademen en massage

Als eerste doe je een ademsessie, waarna alles nog meer...

Meditatie dagen


19 November 2023 en

19 Januari 2024

Aandacht naar binnen

Retreat 

In overleg samen te stellen