Workshop Ademen en Bewegen

De Workshop Ademen en Bewegen biedt een unieke combinatie van ademhalingstechnieken en lichaamsbewegingen, ontworpen om zowel fysieke als emotionele welzijn te bevorderen. Deze sessie is een diepgaande ervaring die gericht is op het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest.

 

De workshop begint met een inleidende sessie, waarin de deelnemers worden voorbereid en hun persoonlijke doelen worden besproken. Dit zorgt voor een persoonlijke en afgestemde benadering voor elke deelnemer.

De kern van de workshop bestaat uit een reeks ademhalingsoefeningen gecombineerd met zachte bewegingen. Deze combinatie helpt om het lichaam te openen, energieblokkades vrij te maken en de zuurstoftoevoer naar het lichaam te verhogen. Dit proces bevordert een gevoel van vitaliteit en helpt bij het loslaten van stress en spanning.

 

Na de actieve fase van de workshop is er tijd voor reflectie en integratie. Deze fase is essentieel voor het verwerken van de ervaringen en het opdoen van zelfinzicht. De deelnemers krijgen de kans om te delen en te leren van elkaar, wat de persoonlijke groei verder stimuleert.

 

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen, ongeacht ervaringsniveau. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers kunnen experimenteren met de kracht van adem en beweging, en waar ze deel uitmaken van een gemeenschap die gezamenlijk streeft naar persoonlijke groei en welzijn.

Ademsessie


Blokkades op een zachte manier loslaten d.m.v. ademen

 ademen en massage

Als eerste doe je een ademsessie, waarna alles nog meer...

Meditatie dagen


19 November 2023 en

19 Januari 2024

Aandacht naar binnen

Retreat 

In overleg samen te stellen