Gratis Informatie ochtend Emotioneel lichaamswerk

5 september is er van 10.00 tot 12.00 een gratis informatie ochtend. Adres: dreef 5, Breda.

 

De Gratis Informatieochtend over Emotioneel Lichaamswerk biedt een uitgelezen kans voor geïnteresseerden om kennis te maken met deze krachtige methode voor persoonlijke ontwikkeling.

Deze ochtendsessie is speciaal ontworpen om een dieper inzicht te geven in wat Emotioneel Lichaamswerk inhoudt en hoe het kan bijdragen aan persoonlijke groei en welzijn.

Kennismaking en Inzicht De ochtend start met een warm welkom en een korte introductie. Deelnemers krijgen een overzicht van de basisprincipes van Emotioneel Lichaamswerk, de geschiedenis ervan en de verschillende aspecten die deze praktijk omvat. Het is een perfecte gelegenheid voor beginners om een eerste indruk te krijgen van wat de training inhoudt.

 

Interactieve Presentatie

De sessie omvat een interactieve presentatie waarin de methoden en technieken van Emotioneel Lichaamswerk worden uitgelegd. Deelnemers krijgen de kans om vragen te stellen en meer te leren over hoe Emotioneel Lichaamswerk hen kan helpen in hun persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Deze presentatie wordt vaak aangevuld met praktische demonstraties of ervaringsgerichte oefeningen.

 

Ervaringsgerichte Oefeningen

De informatieochtend kan ook een korte ervaringsgerichte sessie bevatten waarin deelnemers zelf de kracht van lichaamsgerichte oefeningen kunnen ervaren. Dit biedt een voorproefje van wat men kan verwachten in de volledige training of workshops.

Informatie over Cursussen en Workshops Deelnemers ontvangen informatie over aankomende cursussen, workshops en trainingen in Emotioneel Lichaamswerk. Er is gelegenheid om meer te leren over de verschillende niveaus en specialisaties, en hoe deze aansluiten bij persoonlijke doelen en behoeften.

 

Deze informatieochtend is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van Emotioneel Lichaamswerk en biedt een vrijblijvende, informatieve en interactieve ervaring voor persoonlijke verrijking.