Gwen, 46 jaar

Ik heb de massage als heel rustgevend en ontspannend ervaren. Je professionele en aandachtige aanrakingen ontroerden me. Emoties van blijdschap en verdriet kwamen met de massage los en mochten ervaren worden. Ik voelde me bevrijd en ontspannen na je massage. Heerlijk, dank daarvoor!

Daisy, 35 jaar

Het is fijn bij Tilly weg te mogen zakken in jezelf, waarbij alles er mag zijn. Haar warmte, volledige acceptatie en zachte benadering zorgen ervoor dat je je veilig voelt. Tijdens de massage kon ik me makkelijk overgeven en voelde ik dat ze verbinding met me maakte. Door mij (en mijn behoefte) te voelen en te voeden raakten we mijn diepere kern. Gedachten en gevoelens kon ik helderder voelen en plaatsen, wat me rust, zachtheid, vertrouwen en liefde voor mezelf (terug)gaf.

Anouk, 45 jaar

Ik heb een heerlijke massage mogen ervaren bij Tilly, ik voelde me heerlijk ontspannen. Het is zo fijn dat je dan even nergens meer aan denkt en je je lekker rustig en ontspannen voelt! De massage is zacht, vertrouwd en doet je lichaam en hoofd tot rust komen. Het is zo jammer dat een uur dan 'zo' voorbij is. Dank je wel lieve Tilly!