Onze Visie/Wens


Ik streef ernaar om een plek te creëren waar mensen kunnen komen om te genieten en te ontspannen, om anderen te ontmoeten en te leren kennen, en om het leven in al zijn volheid te ervaren. Ik geloof dat ieder individu uniek is en dat elk individu een unieke reis in het leven heeft. Ik wil een veilige en gastvrije omgeving bieden waar mensen die reis kunnen doormaken en zichzelf kunnen ontdekken.

Het terrein is ontworpen om een verscheidenheid aan ervaringen mogelijk te maken, van de eenvoudige vreugde van het zijn in de natuur, werken in de moestuin of bloementuin, of zittend bij een open vuur. ik nodig iedereen uit om de rust en de vrede hier te ervaren, om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe ervaringen op te doen, of om bij te dragen aan het onderhoud en ontwikkeling van het terrein.

Wat gebreurt er op het terrein


Op het terrein is een vijver met daarnaast een Perma/moestuin. Samen met een groepje (moes) tuinliefhebbers en work aways, onderhoudt ik dit, en gebieten we van de natuur en de opbrengst, en het gezelschap van de kippen.

Daarnaast is er ook een bloemenbedrijf, Bloemennoord, met een dagbesteding voor geestelijk gehandicapten. Deze mensen kunnen deelnemen aan een verscheidenheid aan activiteiten en programma's, allemaal ontworpen om emotioneel welzijn en persoonlijke groei te bevorderen.

De bloementuin wordt gebruikt, ontworpen enonderhouden door Bloemennoord en deelnemers van de dagbesteding. Het is een plek waar mensen kunnen leren over tuinieren en de voldoening kunnen ervaren van het zien groeien en bloeien van hun eigen planten.

De vijver en open grasruimte bieden een plek voor rust en reflectie, evenals ruimte voor spel en plezier.

De vuurplek op ons terrein is een centrale ontmoetingsplaats waar mensen samen kunnen komen voor gezelligheid, verhalen delen en genieten van de natuurlijke schoonheid van het terrein.

Mijndoel is om een plek te creëren die ondersteunend en verwelkomend is, waar iedereen zich thuis kan voelen.

 

Bloemennoord
www.bloemennoord.nl

Workaway
www.workaway.info

 

MeerBomenNu

www.meerbomen.nu