Individueel Consult Emotioneel Lichaamswerk

Individueel Consult Emotioneel Lichaamswerk is een intensieve en persoonlijke benadering van zelfontplooiing, gebaseerd op jarenlange expertise en praktijkervaring. Deze sessies vinden plaats in zowel Nederland als België en zijn toegesneden op de unieke behoeften van elke deelnemer.

 

In een Individueel Consult staat het individu centraal. Elk mens draagt unieke ervaringen, emoties en uitdagingen met zich mee. ICEL biedt een veilige en ondersteunende ruimte waar deze individuele aspecten de volle aandacht krijgen. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen en technieken wordt er gewerkt aan het verkennen en uiten van diepe emoties en gevoelens.

De methode legt de nadruk op het ervaren en uiten van emoties zoals angst, vreugde, verdriet en liefde, die alle diep in het lichaam geworteld zijn. In een individueel consult wordt er specifiek gefocust op het vrijmaken van blokkades die de cliënt belemmeren in zijn of haar persoonlijke groei en levensstroom. Dit proces helpt bij het hervinden van innerlijke rust, intuïtie en kracht.

 

Elk consult wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, waardoor er ruimte is voor maatwerk en diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt ICEL een effectieve methode voor diegenen die op zoek zijn naar intensieve persoonlijke begeleiding in hun reis naar zelfbewustzijn en emotionele vrijheid.