Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Zakelijke informatie

Massage  1 uur                                                                            55,-

Ademsessie  1,5 uur                                                                    70,-

Individueel consult emotioneel lichaamswerk  1 1/4 uur       70,-

Individueelconsult en massage samen                                     95,-

Ademsessie en massage samen                                              120,-

In overleg zijn andere tijden, korter of langer mogelijk

Workshop                                                                                      40,-

Avondcursus Emotioneel lichaamswerk 10 avonden             295-

 

Doordat ik als erkend therapeut ben aangesloten bij www.cat.nl en www.rbcz.nu wordt emotioneel lichaamswerk door een heel aantal zorgverzekeraars vergoed. op www.cat.nl/verzekeraars.html zie je welke zorgverzekeraars dat zijn.

 

Privacy, Algemene verordening gegevens bescherming (AVG) Vanaf 25 mei  2018 is de AVG van toepassing. Aqualinde, gevestigd op de wijdenesstraat 11 te Breda is verantwoordelijk voor de verwerking en privacy van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Aqualinde verwerkt je persoonsgegevens doordat je gerbuik maakt van mijn diensten en/of je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

-Berdrijfsnaam

-voor-en achternaam

-Adresgegevens

-tel.nr

-email adres

Aqualinde gebruikt jouw gegevens voor:

-Het afhandelen van je betaling

-Clientendossier

-Mailen of bellen indien dit nodig is om mijn dienstvrlening uit te kunnen voeren

-je te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten 

-verzenden van onze nieuwsbrief

Clientendossier:-wanneer je ervoor kiest 1 of meerdere sessies bij mij te volgen is het voor een goed verloop nodig dat ik een clientdossier aanleg. Ik ben als therapeut aangesloten bij Cat, rbcz-tcz, en Bat en Gat, en houdt me aan de door hen gestelde eisen en voorwaarden voor een professionele beroepsuitoefening. Jouw clientendossier bevat aantekeningen over je gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde sessies. Deze gegevens in het dossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist, bewaard.

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke en of medische gegevens en zorg ervoor dat onbevoegden geen toegang hebben ot deze gegevens. Als behandelend trainer/therapeut, heb ik als enige toegang tot deze gegevens. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht. (beroepsgeheim). Aqualinde bewaart je gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld, De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 7 jaar.

Aqualinde verkoopt jouw gegevens niet aan derden, en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou

wanneer je ontevreden bent over mijn behandeling of een klacht hebt, dan is de eerste mogelijk naar een oplossing, om er met mij over te praten. komen we er samen niet uit, of zie je om bepaalde reden af van een gesprek met mij, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie of het bestuur van de beroepsorganisatie (de RBCZ) waar ik ben aangesloten. Ook ben ik aangesloten bij de geschilllencommissie scag.

Je vind alle informatie daarover op www.rbcz.nu/een-klacht-indienen.html en www.scag.nl/diensten/   

 

www.cat.nl

www.rbcz.nu   

www.scag.nl

Nr KvK: 20151198

AGB Code: 90038464

Nr RBCZ: 108063

 

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren